Ви тут:
PROвсе 

Дієтологи рекомендують два напої для зміцнення імунітету

Дієтологи рекомендують два напої для зміцнення імунітету

Поки пандемія COVID-19 набирає обертів, мільйони людей у всьому світі намагаються зміцнити свій імунітет – займаються спортом та переходять на здорове харчування, пише Вона.

Дієтологи рекомендують два напої, які збагатять ваш організм вітамінами та допоможуть у боротьбі з пошкодженнями від вільних радикалів. Їх легко зробити з інгредієнтів, що є практично на будь-якій кухні. повідомляє wona.com.ua

Перший напій – це морквяно-апельсиновий коктейль. Для його приготування знадобиться 1 велика очищена морквина, 2 апельсини, 100 мл свіжого апельсинового соку, 180 мл йогурту, 1 ч.л. насіння чіа, 1/2 ч.л. кориці, 1/2 ст.л. натертого імбиру, 1/2 ч.л. куркуми, 1/2 ст.л. кокосової олії. Всі інгредієнти потрібно змішати в блендері та перелити у високу склянку. Такий коктейль багатий на вітамін С і антиоксиданти, а куркума та імбир мають антибактеріальну і протизапальну дію.

Другий напій, рекомендований експертами – коктейль з огірка, капусти та шпинату. Для його приготування потрібно 200 г огірків, 50 г шпинату, 50 г листя капусти, 1/2 лайма, шматочок імбиру, сіль за смаком. Всі інгредієнти потрібно вимити та очистити, а після цього – покласти в холодильник на 30 хв. Охолоджені продукти пропустіть через соковитискач або перемішайте у блендері. Цей напій збагачений вітамінами A, K, C, магнієм, кальцієм, міддю, калієм.

фото freepik

Перейти до вмісту