Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Депутати Полтавської облради додатково спрямували з обласного бюджету понад 311 мільйонів на реалізацію заходів обласних програм

Депутати Полтавської облради додатково спрямували з обласного бюджету понад 311 мільйонів на реалізацію заходів обласних програм

12 березня відбулося пленарне засідання тридцять другої позачергової сесії Полтавської облради, під час якого депутати розглянули 7 основних та 5 додаткових питань.

Одним з питань було внесення змін до показників обласного бюджету на 2020рік.

Відповідний проєкт рішення, на пропозицію постійних комісій обласної ради, був доопрацьований облдержадміністрацією та внесений на розгляд обласної ради повторно.

Рішення обласної ради передбачає збільшення загального обсягу обласного бюджету на 611, 4 млн грн за рахунок залишку коштів обласного бюджету на початок року та міжбюджетних трансфертів з місцевих бюджетів та бюджетів інших областей.

З цих коштів 311, 4 млн грн. буде додатково спрямовано на утримання закладів і установ обласного значення, реалізацію заходів обласних програм та формування бюджету розвитку.

Зокрема, кошти надійдуть на будівництво та реконструкцію об’єктів обласної комунальної власності з метою співфінансування проєктів Державного фонду регіонального розвитку – 123, 8 млн грн; на реалізацію заходів Обласної програми «Питна вода Полтавщини» на 2011-2020 роки – 9,9 млн грн; на придбання обладнання для забезпечення вимог до медичних послуг за Програмою медичних гарантій – 54 млн грн тощо.

Перейти до вмісту