Ви тут:
Суспільство Україна 

Через коронавірус поліцейські заблокували шість сіл на Тернопільщині

Через коронавірус поліцейські заблокували шість сіл на Тернопільщині

На Тернопільщині 25 березня помер чоловік, що контактував зі священником з Covid-2019. Опісля до села Швейків та ще 5 інших перекрили в’їзди і виїзди.

Як пише “24 канал”, наразі пункти Швейків, Ковалівка та 4 інших заблоковані. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив заступник міністра МВС Антон Геращенко.

Антон Геращенко розповів, що сьогодні вранці, в лікарні на Тернопільщині, помер чоловік 1952 р. н.

Поліцією разом з епідеміологічною службою встановлено, що померлий громадянин Б. контактував 9 березня під час похорон у с. Швейків Монастириського району, з священиком О. В. 1963 р.н. якому 19 березня встановлений діагноз зараження короновірусом.

За даними свідків під час номінального обряду були присутніми біля 70 ти осіб.

Взагалі за даними епідеміологічного розслідування проведеного епідеміологами та поліцією встановлено що з початку березня священик О. В. Контактував близько з 500 особами рід час різних релігійних обрядів !

“Всім цім особам потрібно терміново звертатись за телефонами 102 або 103 та повідомити про факти спілкування с священником О.В. 1963 року, та з померлим Б. 1952 р.н”, – наголосив Геращенко.

Сам священик знаходиться у реанімації Тернопільскоі клінічної лікарні в важкому стані під апаратом штучної вентиляції легень. Лікарі борються за його життя.

Перейти до вмісту