Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Євген Греков офіційно представив голову Семенівської РДА

Євген Греков офіційно представив голову Семенівської РДА

24 лютого заступник голови Полтавської ОДА Євген Греков офіційно представив нового голову Семенівської районної державної адміністрації.

Розпорядженням Президента України від 13 лютого № 111/2020-рп головою Семенівської РДА призначено Дзуса Івана Васильовича, повідомляють у Семенівській РДА.

У нараді активу взяли участь народний депутат України Анастасія Ляшенко, депутати обласної та районної рад, голови ОТГ, сільські голови, керівники промислових та аграрних підприємств, установ та організацій райцентру, структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, представники громадськості та ЗМІ.

Вручаючи Івану Васильовичу оригінал розпорядження Президента України, Є.Греков привітав його з призначенням та побажав плідної роботи на користь громади Семенівщини, водночас звернув увагу на ряд питань, які керівник району має визначити як першочергові. 

Нагадаємо, на Полтавщині вже офіційно представили голів Кобеляцької, Новосанжарської, Шишацької, Диканської, Хорольської, Машівської РДА.

 

 

 

ФОТО: Семенівські вісті

Перейти до вмісту