Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Як просто і легко схуднути до весни, – радить дієтолог

Як просто і легко схуднути до весни, – радить дієтолог

Вже скоро весна. І ми, нарешті, зможемо зняти теплий, об’ємний одяг. І почнемо насолоджуватися своєю легкістю, ловити захоплені погляди. Але підготовку для цього необхідно починати вже зараз. А дієтолог Олена Кален назвала необхідні кроки, щоб зустріти весну привабливою і красивою.

Про це повідомляє narodna-pravda.ua

Перше, що необхідно зробити – це поставити мету і термін її досягнення. Це допоможе легше рухатися до результатів. Необхідно кожен день або тиждень ставити собі половину цілі і добиватися її досягнення. Наприклад, щотижневі фото, з допомогою яких можна порівняти результати до і після кожного тижня.

Іншою важливою складовою зниження ваги є харчування. Дієти не дають тривалого результату. Для цього краще вибрати інтуїтивне харчування.

Організм краще за нас знає, чи потрібна йому в даний момент їжа чи ні. Якщо йому не заважати, він буде споживати рівно стільки їжі, скільки необхідно для нормальної життєдіяльності. Тут потрібно дотримуватися одного правила – приймати їжу тільки в разі голоду і до його повного втамування.

Тренування мають лише допоміжне значення при зниженні ваги, але навіть пара вправ допоможе забезпечити підтягнуті м’язи і відмінний настрій протягом усього дня. Вправа, яке займає мінімум часу, — планка. Друга вправа — присідання.

А ось вода — важлива складова при зниженні ваги. Вона виводить токсини, прискорює метаболізм, допомагає шкірі залишатися пружною. Середня норма води, зазвичай, становить 1,5 літра в день, але важливо пам’ятати, що ми всі індивідуальні.

Не останню роль в схудненні має психологічна причина зайвої ваги. Для того, щоб добитися результату і схуднути, необхідно розібратися з психологічними причинами зайвої ваги. Адже часто ми не можемо відрізнити здоровий фізичний голод від емоційного.

Усвідомивши психологічні причини зайвої ваги, бажання їсти їжу без голоду зникне, поступившись місцем новим харчовим звичкам, здоровому і красивому тілу.

Перейти до вмісту