Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Волонтери з Харкова розфарбували міст у Нових Санжарах на знак підтримки евакуйованих

Волонтери з Харкова розфарбували міст у Нових Санжарах на знак підтримки евакуйованих

23 лютого до Нових Санжар приїхали близько 20 волонтерів з Харкова на знак підтримки евакуйованих українців та іноземців, які нині перебувають у медичному центрі Національної гвардії України “Нові Санжари”. У рамках акції розфарбували міст через Ворсклу у кольори українського прапору.

“Ми приїхали до Нових Санжар, привезли з собою повагу, доброту тим хлопцям та дівчатам, які зараз знаходяться в обсервації. Ми хочемо показати, що той “гарячий” прийом, який був 20 лютого, є непоказовим. Вся Україна їх підтримує. Ми разом з ними, не боїмося вірусу, епідемії, бо ми обізнані. Те, що сталось у селищі, це помилки, провокації. Насправді, люди поважають евакуйованих і раді, що вони повернулись до України”, – розповів волонтер Антон Шейнін.

“Приїхали підтримати тих людей, які опинились в неочікуваній для них ситуації. Люди нам передали фрукти, солодощі. Команда наших волонтерів поїхали передавати це евакуйованим. На згадку про себе ми б хотіли пофарбувати міст через річку в кольори українського прапору”, – розповіла волонтерка Олена “Десюшка”.

 

 

Перейти до вмісту