Ви тут:
Спорт Суспільство 

Волейбол: українки дізналася суперників у кваліфікації ЧЄ-2021

Волейбол: українки дізналася суперників у кваліфікації ЧЄ-2021

Перед нею вже поставлено завдання посісти в групі перше місце.

Як розповіли у Федерації волейболу України, відбулося жеребкування кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи 2021 року серед жіночих збірних. Як відомо, на Євроволей-2019 підопічні Гарія Єгіазарова виступили не найкращим чином, не зумівши подолати стадію групового турніру, тож до наступної континентальної першості також змушені пробиватися у відбіркових змаганнях.

За результатами жеребкування жіноча збірна України потрапила до групи В, де її суперниками будуть національні команди Португалії, Грузії та Швеції. До речі, з португальськими спортсменками українки зустрічалися на ЧЄ-2019 і здобули перемогу – 3:0, а шведок із таким же рахунком двічі здолали у рамках змагань торішньої «Золотої Євроліги». Тому президент ФВУ Михайло Мельник уже поставив перед нашими волейболістками завдання посісти в своєму квартеті перше місце, хоча путівки до ЧЄ-2021 здобудуть по два найсильніших колективи з кожної групи.

Відповідно, тепер залишається закрити питання з головним наставником нашої збірної (нагадаємо, що незабаром у її тренерському штабі може з’явитися закордонний спеціаліст-консультант), а також із кандидатурами волейболісток до її складу. Ймовірно, стануться певні зміни.

Фото – Федерація волейболу України.

Перейти до вмісту