У Сергіївській сироварні розпочали виробництво грузинського сиру сулугуні
У Сергіївській сироварні розпочали виробництво грузинського сиру сулугуні
У Сергіївській сироварні, що знаходиться у Сергіївській об’єднаній територіальній громаді, розпочали виробництво сиру сулугуні.
Про це повідомив місцевий підприємець Володимир Опришко на своїй сторінці у Facebook.
“Помірна солоність цього сиру та приємний кисломолочний аромат ідеально доповнює різноманітні страви. До речі, спеціалісти вважають сулугуні одним із найстаріших сирів світу. Сулугуні готують виключно з натуральних продуктів, тому він містить чимало вітамінів та мікроелементів, цінних для людини. Лікарі рекомендують вживати його при остеопорозі, артриті та ревматизмі, бо цей сир багатий на кальцій”, – йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, Сергіївська сироварня запрацювала у серпні 2019 року.