Ви тут:
Медицина Полтавщина Суспільство 

У Полтаві у трьох лікарнях можна зробити флюрографію

У Полтаві у трьох лікарнях можна зробити флюрографію

На сьогодні у Полтаві флюорографію можна зробити у 3-х комунальних закладах: КП «1-а міська клінічна лікарня» за адресою О.Гончара, 27-А, КП «2-а міська клінічна лікарня» за адресою Монастирська,7, КП «4-а міська клінічна лікарня за адресою Залізна, 17 і Івана Мазепи,36.

Тимчасово не працює флюорограф у КП «3-я міська поліклініка»(на Леваді), апарат вийшов з ладу наприкінці листопада, наразі питання з ремонтом вирішують. Про це повідомила заступниця міського голови Світлана Нестуля у соцмережі.

“Ремонт флюорографа дороговартісний. Кошти на ремонт ВИДІЛЕНІ. Відповідальні особи працюють над вирішенням цього питання. Обладнання вийшло з ладу, так буває, на жаль. Бо впродовж каденції одного мера та двох каденцій іншого кошти на медичне обладнання лікарень не виділялися системно, не визначалися пріоритети. Полтавці можуть пройти флюорографію в тих комунальних медичних закладах, де флюорографи працюють безоплатно. Якщо з вас вимагають гроші – це неправомірно, повідомляйте про це у Департамент охорони здоров’я та соціального розвитку”, – йдеться у дописі Світлани Нестулі.

Перейти до вмісту