Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві провели заняття для молоді з інвалідністю Українського товариства глухих “З любов’ю у серці”

У Полтаві провели заняття для молоді з інвалідністю Українського товариства глухих “З любов’ю у серці”

На виконання “Міської програми соціальної підтримки сім’ї, дітей та молоді м. Полтави на 2019-2021 роки” продовжується робота з дітьми та молоддю з інвалідністю.

Запроваджено нову форму проведення виїзних занять для молодих людей з інвалідністю. Так, працівники Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді разом з волонтерами 17 лютого 2020 року провели виїзне заняття для осіб з інвалідністю на базі Українського товариства глухих “З любов’ю в серці”, в якому взяло участь більше 20 осіб, повідомляє пресслужба Полтавської міської ради.

Під час майстер-класу учасникам заходу було запропоновано скласти панно у вигляді серця з виготовлених власноруч квітів. Молоді люди творчо підійшли до вибору квітів, їх майстерного виконання та оформлення. Разом з молоддю у майстер-класі активну участь взяв директор Всеукраїнської громадської організації людей з інвалідністю “Українське товариство глухих” Усенко Леонід Вікторович.

Це заняття для молодих людей з інвалідністю сприяло соціалізації їх в суспільство, розвитку комунікативних умінь та навичок, якими вони зможуть користуватись у подальшому житті.

Робота у цьому напрямку триває. На майбутнє заплановані нові зустрічі, тренінги та інші види діяльності.

Перейти до вмісту