Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці працівники та техніка комунальних підприємств готові до роботи з ліквідації наслідків негоди

У Кременчуці працівники та техніка комунальних підприємств готові до роботи з ліквідації наслідків негоди

Із сьогоднішнього дня техніка і працівники комунальних підприємств працюють в умовах ускладнення погоди. Міський голова Віталій Малецький поставив завдання перед всіма комунальними службами та управляючими компаніями працювати в посиленому режимі, при необхідності оперативно розчищати сніг, посипати дороги та тротуари, особливу увагу приділяти підйомам, мостовим переходам та проїжджим частинам, де рухається громадський транспорт, очищати зупинки та проїзди до медичних закладів та закладів освіти.

Про це повідомили у Кременчуцькій міськраді.

Наразі заступили на чергування водії та 13 автомобілів із соляно-піщаною сумішшю КП «Кременчуцьке автотранспортне підприємство 1628», вони будуть задіяні у випадку виникнення ожеледиці. Готові до роботи і 20 автомобілів з відвалами комунальних підприємств міста. Необхідний запас протиожеледного матеріалу на підприємстві є.

Готові до роботи у посиленому режимі і на КП «Благоустрій Кременчука» – 13 бригад комунального підприємства розчищатимуть від снігу зупинки громадського транспорту, пішохідні переходи, території, закріплені за підприємством.

У разі необхідності комунальна тракторна техніка разом зі спеціалістами Автозаводської та Крюківської районних ради готові працювати на мікрорайонах міста.

Відповідні задачі поставлені і перед управляючими компаніями, які мають забезпечити очищення від снігу та посипку закріплених за ними територій.

фото Кременчуцька міськрада

Перейти до вмісту