Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці оголосили конкурс соціальних програм та проєктів недержавних неприбуткових організацій

У Кременчуці оголосили конкурс соціальних програм та проєктів недержавних неприбуткових організацій

З метою підвищення ефективності вирішення соціальних проблем у місті Кременчуці та збільшення інвестицій в соціальну сферу шляхом залучення на конкурсній основі громадських і благодійних організацій, а також з метою розвитку міжсекторного партнерства 7 лютого 2020 року виконавчим комітетом Кременчуцької міської ради прийняте рішення «Про оголошення конкурсу соціальних програм та проєктів недержавних неприбуткових організацій у м. Кременчуці на 2020 рік».

Про це повідомили у Кременчуцькій міськраді.

Загальний бюджет конкурсу складає 100 тис. грн за рахунок коштів, передбачених в міському бюджеті на 2020 рік управлінню молоді та спорту виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області для підтримки громадських організацій на виконання проєктів, які мають соціальну направленість.

Конкурс проводиться у два етапи: перший етап – кваліфікація претендентів та попередня оцінка проєктів; другий етап – аналіз проєктів та визначення переможців конкурсу.

Пріоритети Конкурсу: збереження навколишнього середовища; розвиток молодіжної культури; популяризація спорту та здорового способу життя; розвиток неформальної освіти;національно-патріотичне виховання молоді; розвиток лідерства та волонтерського руху серед молоді.

Для участі в Конкурсі допускаються недержавні неприбуткові організації, що є юридичними особами, зареєстровані у Кременчуці та здійснюють свою діяльність не менше трьох місяців на момент оголошення конкурсу.

Організація допускається до участі в конкурсі за наявності з її боку гарантії залучення додаткового фінансування для реалізації проєкту або програми. Частка такого фінансування має становити не менше 20 відсотків загальної суми кошторису витрат на реалізацію проєкту або програми.

Для участі у конкурсі необхідно подати такі документи:

– заявку на участь у конкурсі встановленої форми;

– копії свідоцтва про реєстрацію;

– копії Статуту (Положення);

– довідки (або її копії) про включення організації до реєстру неприбуткових організацій;

– копії звіту про використання коштів організації за минулий рік;

– заповненої форми проєкту (програми) встановленої форми ‒ оригінал і 3 копії;

– рішення керівного органу організації про затвердження проєкту або програми, завірене печаткою організації;

– двох рекомендаційних листів (від органу місцевого самоврядування, або громадських організацій, або наукових установ чи незалежних фахівців з проблем, на вирішення яких спрямовано проєкт (програму));

– листів-підтверджень інших організацій у разі, коли проєкт (програма) передбачає їх участь як співвиконавців.

Конкурсна документація повинна бути підготовлена українською мовою.

Прийом заявок на участь у конкурсі здійснюється в управлінні молоді та спорту виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області за адресою: 39600, м. Кременчук, пл. Перемоги, 2, к. 523. Години прийому: щодня з 10:00 до 16:00, крім вихідних та святкових днів. Телефон для довідок: 75-78-05.

Більш детально з рішенням виконкому «Про оголошення конкурсу соціальних програм та проєктів недержавних неприбуткових організацій у м. Кременчуці на 2020 рік» можна познайомитися за посиланням: https://www.kremen.gov.ua/?view=projects-executive-rada-archive&decision-project-period=2020-01&page=19

фото freepik

Перейти до вмісту