Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

У двох найбільших містах Полтавщини викрили мережу грального бізнесу, налагодила який група із 5 осіб (ФОТО)

У двох найбільших містах Полтавщини викрили мережу грального бізнесу, налагодила який група із 5 осіб

Прокуратура Полтавської області спільно з Департаментом стратегічних розслідувань та поліцією у рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом за попередньою змовою групою осіб) викрили діяльність організованої злочинної групи, члени якої на території області налагодили гральний бізнес. Під час одночасних обшуків у гральних закладах Полтави і Кременчука та за місцем проживання осіб вилучено 6 покерних столів, більше 14 тисяч ігрових фішок, з яких кеш-фішок на загальну суму понад 5 млн. грн., ноутбуки, мобільні телефони, системи відеонагляду та 125 тис. грн.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Полтавської області

За версією слідства, у групу входило 5 осіб (організатор та адміністратори). Працювала мережа через заклади під назвою CARRE (клуб спортивного покеру), у приміщеннях яких проводилися ігри.
       
Досудове розслідування триває.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Перейти до вмісту