Ви тут:
Анонс Полтавщина Спорт Суспільство 

Триатлоніст з Києва обговорить з полтавцям, як розвивати спорт у місті

Триатлоніст з Києва обговорить з полтавцям, як розвивати спорт у місті

10 лютого о 17.30 в осередку ГО “Українська академія лідерства” (пров.Рибальський,16) відбудеться зустріч з Миколою Косенком – IRONMAN, спортивним активістом, ініціатором “Ukrainian Sport TV”, ультрамарафонецем, чемпіоном України з бойових одноборств.

Тема зустрічі: “Як кожен з нас може зробити спорт ще більш популярним у Полтаві”. Під час події буде можливість обговорити низку питань, які допоможуть активізувати спортивні рухи та ініціативи міста, а саме:

  • з чого краще почати власні заняття спортом?
  • як поділитись любов’ю до спорту з рідними та друзями?
  • як поширити “вірус спорту” у місті та які методи для цього найкращі?

Микола активно транслює цінності спорту виступаючи на різних майданчиках та дописуючи про свої досягнення на особистій сторінці у Facebook. Він розвиває та втілює ідею “Ukrainian Sport TV”, яке має на меті популяризувати культуру спорту та здоров’я в Україні. Наразі сторінка цієї платформи має понад 62 тис підписників у Facebook.

Організатором події є полтавський осередок ГО “Українська академія лідерства” – це 10-місячна освітня програма розвитку для випускників шкіл віком від 16 до 20 років. Навчання триває шість днів на тиждень, а студенти проживають у кампусах Академії. Програма допомагає молоді знайти своє призначення, пізнати країну та світ, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості. В основі навчання – три елементи розвитку: фізичний, емоційний та інтелектуальний.

На Полтавщині УАЛ працює вже 4 роки, зараз у місцевому осередку проходять формаційну програму 38 молодих людей із 19 регіонів України.

Перейти до вмісту