Ви тут:
Відео Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Регіональний конкурс “Благодійна Полтавщина — 2019”: триває прийом заявок

Регіональний конкурс “Благодійна Полтавщина — 2019”: триває прийом заявок

У рамках Національного конкурсу “Благодійна Україна” на Полтавщині вдруге відбудеться регіональний конкурс “Благодійна Полтавщина-2019″ спільно з БФ “Карітас Полтава”.

Брати участь можуть благодійники, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2019 року; благодійні проекти, які вдалось реалізувати у цей час; суспільні інституції, які провадили благодійну діяльність.

Мета конкурсу — розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні.

“Завданням конкурсу є популяризація благодійництва, інформування суспільства про волонтерство, меценатство, доброчинність. Також це висвітлення інформації щодо кращих практик благодійництва і залучення більшої кількості людей до благодійництва”, – говорить менеджер проектів БФ «Карітас Полтава» Алла Раковецька.

Цьогоріч переможців визначатимуть в 16-х основних, 3-х індивідуальних та 4-х спеціальних номінаціях.

Основні номінації:

1. Благодійність великого бізнесу;
2. Благодійність середнього та малого бізнесу;
3. Корпоративна благодійність;
4. Колективне волонтерство;
5. Всеукраїнська благодійсність;
6. Регіональна благодійність;
7. Місцева благодійність;
8. Благодійність в охороні здоров’я;
9.Благодійність в освіті та науці;
10. Благодійність в культурі та мистецтві;
11. Благодійність в соціальній сфері;
12. Благодійність в захисті України;
13. Благодійність неурядового сектору;
14. “Добро починається з тебе”;
15. Благодійна акція року;
16. “Платформа добра”.

Індивідуальні номінації:
1. Благодійник року;
2. Волонтер року;
3. Меценат року.

Спеціальні номінації:
1. Народний благодійник;
2. Медіа про благодійність;
3. Благодійність медіа;
4. Допомога з-за кордону.

“За результатами поданих заявок обиратимуть по троє номінантів у кожній номінації. 2 квітня у Полтаві оголосять переможця по кожній номінації. Унікальність цього конкурсу в тому, що участь можуть брати не лише благодійники чи волонтери, а й набувач допомоги, люди, які небайдужі до діяльності тієї чи іншої організації, а також акція чи проект, який реалізували протягом 2019 року. Є спеціальна номінація “Благодійник року”, за номінантів є онлайн-голосування на сайті”, – додає організатор конкурсу БФ «Карітас Полтава» Оксана Дейнега.

У конкурсі є обмеження: державні організації, органи місцевого самоврядування та політичні партії не можуть брати участь.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити заявку. Її (у форматі word) та додаткові до неї матеріали в електронному вигляді необхідно надіслати на електронну адресу Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2019»: [email protected] до 1 березня 2020 року. Додавати до заявки фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо (не більше 10-ти), які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи).

Нагородження переможців конкурсу «Благодійна Полтавщина-2019» відбудеться 2 квітня у Полтавському міському будинку культури.

Перейти до вмісту