Ви тут:
Анонс Оголошення Полтавщина Суспільство 

Полтавців запрошують на концерт музично-візуальних імпровізацій

Полтавців запрошують на концерт музично-візуальних імпровізацій

20 лютого о 18:00 у великій виставковій залі Полтавського художнього музею (галереї мистецтв) імені Миколи Ярошенка відбудеться захоплююче дійство – концерт музично-візуальних імпровізацій.

Презентуватиме мистецький проект «Імпровізатор – подорож крізь епохи» український композитор, піаніст, органіст Влад Солодовников, який виконає авторські імпровізації. Головною особливістю шоу є творення музики безпосередньо у процесі виконання, так би мовити «онлайн».

Як зазначають організатори, орієнтирами для композитора будуть лише музичні стилі, час виконання та візуальний ряд. Разом з автором глядачі здійснять подорож крізь час – від епохи бароко до фрі-джазу, від фолк-мотивів до музики мінімалізму, візьмуть участь у цікавому перформансі зі створення вишуканих мелодій, які народжуватимуться у глядацькій залі й житимуть лише кілька миттєвостей. Дійство відбуватиметься у супроводі абстрактних проекцій, космічних і земних пейзажів. Імпульс імпровізації занурить слухача у вирій творчих алюзій та перетворять фантастичну подорож на справжню естетичну подію.

Квитки у касі музею. Відкрито попередній продаж. Вартість квитка – 70 грн. Телефон для довідок: 0500388633

Перейти до вмісту