Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Подружжя через 50 років оновило весільні обітниці під час заходу “Кохання поза часом”

Подружжя через 50 років оновило весільні обітниці під час заходу “Кохання поза часом”

Пів віку Надія Іванівна та Олександр Дмитрович є невіддільною частиною один одного, весь цей час вони спільними зусиллями сприяли своєму шлюбу зустріти цей поважний ювілей. Протягом 50 років для них обійми коханої людини були найтеплішим місце на планеті, а погляд коханої людини міг сказати більше, ніж всі наявні слова.

Про це повідомили в Секторі комунікації з громадськістю Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

В урочистостях, під звуки вальсу подружжя похилого віку відсвяткувало річницю свого «золотого весілля». Працівники відділу державної реєстрації актів цивільного стану нагадали молодятам про день, коли їм відкрились двері у сімейне життя, коли з краплинками радості на очах їх вітали рідні та близькі люди.

Нагадаємо, що завдяки сучасному підходу до реєстрації актів цивільного стану Міністерство юстиції створює всі необхідні умови для швидкого та зручного доступу до послуг. Веб-портал «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану» https://dracs.minjust.gov.ua/ дозволяє громадянам у будь-який зручний час записатися на прийом до фахівців, подати заяву на одруження, обрати день весілля та здійснити інші дії у даній сфері.

Перейти до вмісту