Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

Підприємців Полтавщини запрошують на навчальний семінар щодо участі в програмі “Доступні кредити 5-7-9%”

Підприємців Полтавщини запрошують на навчальний семінар щодо участі в програмі “Доступні кредити 5-7-9%”

10 березня у Полтаві відбудеться регіональний навчальний семінар для підприємців, у межах якого презентують державну програму «Доступні кредити 5-7-9%».

У лютому й березні відповідних семінарів заплановано 10. 20 лютого – в Харкові, 21 лютого – в Запоріжжі, 25 лютого – у Вінниці, 26 лютого – в Тернополі, 27 лютого – в Одесі, 3 березня – в Чернівцях, 4 березня – у Львові, 11 березня – у Краматорську, 12 березня – у Дніпрі. 

У зустрічах візьмуть участь фахівці Офісу розвитку малого і середнього підприємництва, представники банків-учасників Програми та Фонду розвитку підприємництва.

Зареєструватися на семінар у Полтаві можна за посиланням http://bit.ly/579Poltava1003. Для усіх міст реєстрація за посиланням http://sme.gov.ua/579ecosystem/

У результаті відвідування навчального заходу учасники отримають повну і достовірну інформацію про Державну програму «Доступні кредити 5-7-9%», правила інвестиційного кредитування в межах Програми, вимоги та рекомендації з підготовки повного пакету заявки, навчальні програми із бізнес-планування та здійснення підприємницької діяльності, екосистему підтримки підприємництва в Україні: доступ до знань, доступ до фінансування.

Перейти до вмісту