Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Олександр Шамота доручив провести службове розслідування щодо незаконних дій начальників юрвідділів

Олександр Шамота доручив провести службове розслідування щодо незаконних дій начальників юрвідділів

Сьогодні, 5 лютого, перед початком засідання виконавчого комітету Полтавської міської ради, секретар міської ради Олександр Шамота дав протокольні доручення головам районних у місті Полтава рад провести службове розслідування і на наступне засідання виконкому доповісти про вживання заходів щодо начальників юридичних відділів райрад стосовно вчинення ними незаконних дій.

Про це повідомили у Полтавській міськраді.

– У нас є два прикрих випадки щодо усунення юридичних відділів від відстоювання інтересів територіальної громади під час розгляду земельних питань. У нас є два рішення суду, у яких представники юридичного відділу усунулися від рішення. Чому вони погоджуються з рішенням про незаконне узаконення земельних ділянок під гаражі? Через це, ми тепер не можемо виготовити детальний план територій забудови багатоповерхівки у великому мікрорайоні. Якщо юридичні відділи районних рад неспроможні самостійно відстоювати інтереси територіальних громад у судах, будь ласка, залучайте у якості третіх осіб юридичне управління міськвиконкому, – наголосив Олександр Шамота.

Також секретар міської ради дав окреме доручення заступнику міського голови Сергію Рекотову проконтролювати та включити на наступне засідання виконкому, яке попередньо заплановане на 12 лютого 2020 року, доповіді голів районних у м. Полтава рад з даного питання.

фото Полтавська міськрада

Перейти до вмісту