Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Обітниці, зізнання у коханні та феромони щастя: у Полтаві пройшов «Wedding day»

Обітниці, зізнання у коханні та феромони щастя: у Полтаві пройшов «Wedding day»

Обручки, весільний букет, свідоцтво про шлюб «на добу», посмішки та справжні почуття, саме так молодь поринула у День закоханих!

До святкування Дня закоханих, Студентська рада міста Полтави, за сприяння управління у справах сім’ї, молоді та спорту Департаменту культури, молоді та спорту, зорганізувала «Wedding day». Закохані пари мали змогу зізнатися у своїх почуттях та довести це наважившись на швидкі заручини, побути молодятами на весільній церемонії та отримати свідоцтва про шлюб.

Про це повідомили у Полтавській міськраді.

На святкову церемонію завітали секретар Полтавської міської ради Олександр Шамота, директор Департаменту культури, молоді та спорту Олена Ромас, які разом зі студентською меркою Анастасією Голос привітали молодят.

Швидкі весілля вже стали доброю традицією на 14 лютого. Цього року бажання заручитися виявили понад 40 закоханих, адже це гарна можливість розкрити свої почуття і спробувати перейти «до рішучих дій».

Дякуємо Wizoria Колос за співпрацю, Flower mira за неймовірний букет, магазину прикрас для волосся та біжутерії «Леля» за підтримку та допомогу в організації свята.

Перейти до вмісту