Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Найчастіші причини сварок у молодят, – назвали психологи

Найчастіші причини сварок у молодят, – назвали психологи

Американські психологи змогли виділити основні теми, які викликають суперечки у людей, що недавно вступили в шлюб. З’ясувалося, що найчастіша причина сварок серед молодят – звинувачення в нестачі уваги від другої половинки, передає 24tv.ua

Загалом, опитування дозволило вченим виділити шість тем суперечок. “Розуміння головних причин розбіжностей у відносинах допоможе парам усунути суперечності, попередивши можливі конфліктні ситуації”, – наголосила дослідниця Гільєрме Лопес.

Як проходило дослідження? Для початку вчені запропонували студентам назвати теми, які, на їхню думку, можуть викликати суперечки і сварки між молодятами. З них відібрали близько 80 варіантів. Потім проводилися детальні опитування пар, які повинні були вибирати тему, про яку вони сперечалися найбільше протягом останнього року.

З’ясувалося, що найпоширенішою серед причин сварок є звинувачення в нестачі уваги від другої половинки. Потім йшли різні проблеми і непорозуміння в сексуальному житті, сімейних і особистих фінансах, питаннях контролю (“хто головний”), а також виконання домашніх справ.

Перейти до вмісту