Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині визначатимуть п’ятірку переможців регіонального туру конкурсу “Учитель року-2020”

На Полтавщині визначатимуть п’ятірку переможців регіонального туру конкурсу “Учитель року-2020”

У Полтавській області з 10 по 13 лютого триватиме другий (регіональний) тур всеукраїнського конкурсу “Учитель року-2020”.

Журі перевірятиме учасників у кількох випробуваннях:”Урок”, “Практична робота”, “Методичний практикум”, “Хімічний експеримент” і “Методичний експромт”. Уроки проводитимуться на базі Полтавської загальноосвітньої школи №29, Полтавської гімназії №33 та Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка, повідомляє Полтавський обласний інститут післядипломної освіти ім. М.В. Остроградського.

Конкурсні змагання відбудуться за 5-ма номінаціями: “Зарубіжна література”, “Історія”, “Образотворче мистецтво”, “Початкова освіта” та “Хімія” – по 5 суперників у кожній.

Попередньо у грудні 2019 року під час вибіркового етапу конкурсу учасники захищали проекти і дослідження, проводили майстер-класи та проходили тестування з фахової майстерності. Таким чином, з 81 педагога, охочого взяти участь в обласному конкурсі “Учитель року-2020”, обласний оргкомітет відібрав 25 найкращих (журі визначило по 5 кращих конкурсантів у кожній із номінацій). Саме вони беруть участь у фінальному етапі другого (регіонального) туру конкурсу. Найбільше учасників представлено з міст Полтави, Кременчука, Горішніх Плавнів, Зіньківського району та Щербанівської ОТГ.

10 лютого у Полтавському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського відбудеться відкриття конкурсу, початок о 13-й годині. А 13 лютого у Полтавському художньому музеї (галерея мистецтв) відбудеться церемонія нагородження переможців та лауреатів.

 

 

ФОТО:freepik

 

Перейти до вмісту