Ви тут:
Прес-релізи Суспільство 

«Корисна програма»: на що звертати увагу при виборі вареників

«Корисна програма»:  на що звертати увагу при виборі вареників

У середу, 12 лютого, о 10:00 на «Інтері» – випуск про те, на що звертати увагу при виборі вареників.

Це смачна страва користується заслуженою повагою у всьому світі. У Канаді побудували найбільший пам’ятник варенику. У Буковелі щорічно проходить фестиваль вареників. Для українців вареник давно став символом благополуччя і гостинності. Але чи так вже і корисні вареники для нашого організму? Що входить в їх склад? Які з них можуть вважатися дієтичним продуктом – смажені, дієтичні або варені? Чому вареники тріскаються при варінні? І з якими незвичайними начинками готували цю страву наші предки? Про це розкажуть експерти ток-шоу, серед яких – співачка Оксана Пекун.

У четвер, 13 лютого, о 10:00 на «Інтері» – програма про ананаси.
Тропічні фрукти з Гавайських островів вже давно перестали бути для нас екзотикою. Ці ароматні плоди можна зустріти в будь-якому супермаркеті і в самих різних видах: свіжі, консервовані, заморожені, сушені, у вигляді цукатів. Чим корисні ананаси? Чи може їх вживання завдати шкоди організму? Як вибрати стиглі і якісні плоди? Чи залишаються корисні речовини в консервованих ананасах? І чи правда, що цей фрукт допомагає схуднути? Про це глядачі дізнаються в ток-шоу «Корисна програма» на телеканалі «Інтер». Зоряний експерт випуску – співачка Гайтана.

У п’ятницю, 14 лютого, о 10:00 в ефір «Інтера» вийде випуск «Корисної програми», присвячений кров’яній ковбасі.
Кров’яна ковбаса буває різна – сира і варена, з гречкою і яблуком, першого, другого і третього сорту. Як обрати? У чому перевага кров’янки перед іншими стравами? Чи справді її вживання здатне підвищити рівень гемоглобіну в крові? І за якими рецептами готують кров’янку в інших країнах? Зіркова гостя програми – актриса Ольга Сумська.

А в суботу, 15 лютого, о 10:00 на «Інтері» глядачі побачать програму про гриби (повтор від 03.12.2019).