Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Близько 100 тис грн боргу стягнули з підприємств Полтавщини державні виконавці

Близько 100 тис. грн боргу стягнули з підприємств Полтавщини державні виконавці

Питання ліквідації заборгованості по заробітній платі та інших виплат, пов’язаних з трудовими правовідносинами, є для органів державної виконавчої служби пріоритетним. Робота у цьому напрямку не зупиняється й триватиме, доки існуватиме проблема невиплати заробітної плати.

Про це повідомили в Секторі комунікації з громадськістю Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

«Наразі Міністерством юстиції України створено ефективні способи виконання судових рішень, які державні виконавці успішно використовують у своїй діяльності. Так, лише протягом січня 2020 року з підприємств-боржників Сумської, Полтавської та Чернігівської областей було стягнуто 3,1 мільйона гривень», – зазначила Ірина Свистун, начальник Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), до складу якого увійшли Сумська, Полтавська та Чернігівська область.

До речі, з підприємств-боржників Полтавської області державні виконавці за перший місяць нового року стягнули близько 100 тисяч гривень. Спрацювали правові методи відновлення економічних прав працівників й на ТОВ «Карлівське сільгосппідприємство «ЛОС» – повернуто 70 тисяч гривень зароблених громадянами коштів.

фото freepik

Перейти до вмісту