Ви тут:
Суспільство 

Як українцям зекономити на авіаквитках та готелях у 2020 році

Як українцям зекономити на авіаквитках та готелях у 2020 році

Туристичний пошуковець Momondo.ua проаналізував понад мільйон пошукових запитів і виявив у які дні та час найкраще бронювати рейси і готелі для подорожі за кордон.

Як повідомляє ain.ua, за даними аналітиків компанії, це дозволить заощадити до 56% на авіаквитках і до 69% на проживанні.

– для українських мандрівників, які планують відпочинок в Європі, краще бронювати рейс за 63 дні до подорожі. У цей час можна знайти найдоступніші авіаквитки і заощадити до 56%.
– найдешевший день вильоту – вівторок. Квитки на цей день часто на 23% дешевші порівняно з вильотом в неділю, який є найдорожчим.
– для подорожей за межі Європи, наприклад в Нью-Йорк, Тбілісі чи Шарм-еш-Шейх, найкраще бронювати квитки за 51 день до вильоту. Це може заощадити вам до 42% в порівнянні з бронюванням в день відльоту.
– найдешевший день вильоту в країни за межами ЄС – вівторок, а найдорожчий – субота. Різниця в ціні може становити до 13%.
– найвигідніше в європейських готелях бронювати номер за 118 днів до подорожі. Можна заощадити до 49% в порівнянні з піковою вартістю номера, заброньованого в день прибуття.
– на готелях за межами Європи можна заощадити до 69%, якщо забронювати номер приблизно за 115 днів до дати заселення.
За напрямками: в Пафос потрібно купувати путівки за 85 днів, до Кракова за 102, а в Денпасар за 50 днів до вильоту. Економія може скласти до 79% від вартості перельоту.

Перейти до вмісту