Ви тут:
Спорт Суспільство 

“Великий бокс” на “Інтері”: Іван Редкач і Арнольд Хегай на шляху до чемпіонських титулів

“Великий бокс” на “Інтері”: Іван Редкач і Арнольд Хегай на шляху до чемпіонських титулів

У неділю, 26 січня, о 04:00 в «Великому боксі» на «Інтері» дивіться трансляцію з США поєдинку між українським боксером напівсередньої ваги Іваном Редкачем і колишнім чемпіоном світу в двох вагових категоріях американцем Денні Гарсією. Перемога в цьому бою наблизить Редкача до першого чемпіонського титулу. В андеркарті головного двобою вийде на ринг ще один українець – Арнольд Хегай. Він буде битися з американцем Стівеном Фултоном за чемпіонський пояс за версією IBO.

На кону поєдинку Редкач – Гарсія – шанс битися за титул чемпіона світу за версією WBC. Переможець отримає право боксувати з володарем пояса WBC Ерролом Спенсом.

Зараз на рахунку Редкача 23 перемоги, 4 поразки і одна нічия, в той час як у Гарсії – 35 перемог в профі-боксі і лише дві поразки. Цей американський боксер, мабуть, найсерйозніший суперник у кар’єрі Івана. Але українець налаштований на перемогу. Нещодавно він нокаутував майже непереможного Девона Александера і впевнений, що зможе повторити успіх попереднього бою і відправити в нокаут ще одного дворазового чемпіона світу.

«Якщо Іван боксуватиме в такому ж стилі, як проти Александера, то у нього є всі шанси на перемогу в цьому поєдинку», – говорить керівник редакції спортивних програм телеканалу «Інтер» Роман Кадемін.

Бій Івана Редкача і Денні Гарсії пройде на арені Barclays Centre в Нью-Йорку. У цей вечір на ринг вийде ще один українець – боксер-професіонал Арнольд Хегай, який виступає у другій найлегшій ваговій категорії. Він проведе поєдинок з американцем Стівеном Фултоном. На кону зустрічі – титул чемпіона світу за версією IBO і статус офіційного претендента за версією WBO.

«Арнольд Хегай – боксер з хорошими технікою і ударом. За його спиною 17 поєдинків, з яких 16 перемог і одна нічия. Крім профі-рингу, Хегай також відомий любителям тайського боксу, в якому він завоював чимало титулів і медалей», – коментує Роман Кадемін.

Крім того, 26 січня шанувальників боксу чекає тріумфальне повернення на ринг колишнього чемпіона світу в першій середній вазі американця Джарретта Херда – після першої в кар’єрі поразки і втрати чемпіонських титулів. Опонентом боксера в 10-раундовому поєдинку стане його співвітчизник Франциско Сантана.

Також в рамках програми «Великий бокс» вийде документальний спецпроект «На прізвисько «Кілер» – про непростий шлях Івана Редкача в професійний бокс. Незліченні спаринги проти «голодних» мексиканців, сварки з промоутерами, несподівані поразки і гучні перемоги … Крім того, автори проекту розкриють секрет походження його нового прізвиська «Кілер». Зйомки проходили в Лос-Анджелесі у відомому залі «Черчілль», де тренуються багато зірок світового боксу.

Всі шанувальники боксу можуть отримати рукавички з автографами всесвітньо відомих боксерів Дениса БеринчикаЛеннокса Льюїса і Евандера Холіфілда. Їх можна придбати на благодійному аукціоні deti.inter.ua, всі зібрані кошти підуть на придбання апарату гемодіалізу для дитячої клініки «Охматдит».

Не пропустіть по-справжньому «Великий бокс» вже цієї неділі, 26 січня, о 04:00 на «Інтері».

Перейти до вмісту