Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

УХЛ: у «кременчуцькій битві» переміг «Донбас»

УХЛ: у «кременчуцькій битві» переміг «Донбас»

Представники Полтавщини поступилися лише у серії булітів.

Як розповіли у прес-службі клубу з Кременчука, статус головної зустрічі уїк-енду команди почали підтверджувати з найперших секунд. Гра проходила без «прокатів», на високих швидкостях з явним бажанням з двох сторін перемагати в кожному навіть самому мінімальному епізоді.

Перший гол стався після контратаки «Донбасу» – Ілля Коренчук реалізував вихід один на один з В’ячеславом Новицьким. Всеволод Толстушко точним кидком на 13-й хвилині від синьої лінії відновив рівновагу в рахунку. Таким чином, на першу перерву команди пішли з рівним рахунком на табло.

Другий період також став нічийним, але команди подвоїли свої результативні показники. Спочатку «городяни» з точним кидком Тимура Гриценко вперше в матчі вийшли вперед, але вже через півхвилини Олександр Костиков повернув рівновагу на табло. Далі «Донбас» знову вийшов вперед. Найпотужніший за силою і снайперський по точності вийшов кидок у Айнарса Подзіньша. Втім «Кременчук» і тут зрівняв рахунок – дубль оформив Тимур Гриценко.

Драматичні хокейні «гойдалки» продовжилися і після другої перерви. «Донбас» знову вийшов вперед. На цей раз після незручного кидка Євгена Никифорова голкіпер «городян» запустив шайбу собі за спину, але вже через хвилину Олександр Пукса запалив на табло дві четвірки, які протрималися до кінця третього періоду.

Овертайм на «Айсбергу» став другим поспіль за три дні. 15 сiчня «Кременчук» тут обіграв «Дніпро» в додаткові 5 хвилин, але з «Донбасом» повторити такий результат не вдалося. Нульові п’ять хвилин стали четвертим ігровим відрізком в матчі, в якому була зафіксована нічия. Гра перейшла в серію буллітів.

В кидках хокеїсти «Донбасу» виявилися трохи точніше, в складі донеччан відзначилися Микита Мілєхін і Віталій Карамнов, але головна заслуга виїзної перемоги належить Степану Горячевських, який своєю ключкою «знешкодив» більшу частину гравців «Кременчука», пропустивши всього один раз від Дмитра Орлова.

Перейти до вмісту