Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

УХЛ:«Кременчук» розгромив «Крижаних Вовків»

УХЛ:«Кременчук» розгромив «Крижаних Вовків»

У Києві матчем між місцевими «Крижаними Вовками» та «Кременчуком» стартував 27-й тур чемпіонату Української хокейної ліги – Парі-Матч.

«Кременчук» не став довго розгойдуватися – точним кидком Гліб Бондарук прошив Максима Дуве на першій хвилині матчу.

Інтригу в поєдинок повернув Борис Андрющенко, який красиво реалізував свій вихід один в один і встановив паритет на табло. Однак, на першу перерву клуби пішли за переваги «городян» – шайбу в роздягальню «Вовкам» відправив Олексій Ворона.

Другий період кременчужани почали набагато активніше своїх опонентів, відправивши у ворота Максима Дуве відразу три шайби – голами відзначилися Дмитро Орлов, Іван Савченко та Микола Кисельов.

До кінця періоду «Кременчук» тільки збільшив свій відрив від «Крижаних Волків» та реалізував свої шанси ще 6 разів. Таким чином Микола Кисельов та Дмитро Созонов оформили дублі. Кияни, в свою чергу, змогли відквитати лише один гол – другий шайбою «Волков» відзначився Борис Андрющенко.

У заключному відрізку зустрічі кременчужани не стали зменшувати обороти і ще 4 рази відзначились забитими шайбами. По ходу третьої двадцятихвилинки відзначилися Дмитро Орлов, Тимур Гриценко, Микола Кисельов та Олексій Ворона.

Перейти до вмісту