Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Учні Полтавського наукового ліцею №3 вчилися створювати новорічні іграшки з допомогою 3D-ручки

Учні Полтавського наукового ліцею №3 вчилися створювати новорічні іграшки з допомогою 3D-ручки

У Науковому ліцеї №3 Полтави вперше стартувала наукова практика, під час якої діти займаються науково-дослідницькою діяльністю з тих предметів, які їх найбільше цікавлять та поєднують її з вивченням іноземних мов.

Семикласники разом з учителем англійської мови Киричок Л.Д. завітали до Студії STEM освіти «ТехноЛаб». Керівник студії Кушніров В.В. познайомив ліцеїстів з основами STEM освіти (Science (Наука), Technology (Технології), Engineering (Інженерія) та Mathematics (Математика). Саме ці напрями лежать в основі даної методики освіти. При цьому дані дисципліни вивчаються не окремо, як зазвичай, а у комплексі. Велике значення грає практичне застосування отриманих знань.

Про це повідомляється на офіційній сторінці у Facebook наукового ліцею №3.

“Дитина не просто знайомиться з новими напрямами розвитку точних наук та інженерії, а вчиться реалізовувати вивчене на практиці. Учні отримують практичні навички, що можуть зробити наше життя простіше, наприклад створення «розумного дому». Цього разу учні спробували створити новорічні іграшки з допомогою 3D-ручки, компактного ручного пристрою для малювання пластиком тривимірних моделей. 3D ручка здатна розбудити творчість, фантазію і художній смак, розвивати просторову уяву, аналізувати пропорції і форми предметів”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до вмісту