Ви тут:
Медицина Полтавщина Суспільство 

У Великобагачанській ОТГ амбулаторія запрацювала в оновленому приміщенні

У Великобагачанській ОТГ амбулаторія запрацювала в оновленому приміщенні

Відтепер жителі Радивонівського старостинського округу, що у Великобагачанській ОТГ, отримуватимуть медичні послуги в оновленому приміщенні амбулаторії.

У серпні 2019 року почались ремонтні роботи на 1 поверсі будівлі амбулаторії, куди перенесли медичний заклад для покращення доступу населення до медичних послуг та поліпшення умов роботи медичного персоналу. Загалом на проведення ремонтних робіт селищна рада виділила близько 50 тис. грн, значну допомогу надали спонсори, повідомляють на сторінці Великобагачанської ОТГ у Фейсбук.

30 грудня відбулась робоча поїздка селищного голови Юрія Саковського у Радивонівську АЗПСМ, де були підбиті підсумки проведеної роботи. Окрім селищного голови, участь у робочій зустрічі взяли: головний лікар КНП «Великобагачанський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Валентина Хан, Герой України Іван Балюк, жителька села Валентина Халімончук, депутат селищної ради Олександр Балюк, лікар-терапевт В’ячеслав Кравченко, лікар-інтерн Лілія Юрченко.

Валентина Хан ознайомила присутніх з оновленими кабінетами та роботою амбулаторії, розповіла про хід виконання ремонтних робіт. Так, у приміщенні замінили електропроводку, зробили косметичний ремонт. Також зробили ремонт каналізаційної системи, завершили роботу з ізоляції теплотраси, що веде від котельні до приміщення амбулаторії. За спонсорські кошти замінили 4 вікна на пластикові та встановили нові двері у 4-х кабінетах. На вході відремонтували поріг, обладнали пандус. Силами працівників відділу благоустрою виконавчого комітету селищної ради навели лад на території медичного закладу: вирубані і вивезені порослі, гілки дерев, прибране сміття.

Цього дня на апаратній нараді в селищній раді головному лікарю КНП «Великобагачанський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Валентині Хан вручили Подяку виконавчого комітету селищної ради за вагомий особистий внесок, залучення коштів та активну участь в професійній організації ремонтних робіт з облаштування приміщення Радивонівської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини.

 

Перейти до вмісту