Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Пирятині планують будівництво артезіанської свердловини

У Пирятині планують будівництво артезіанської свердловини

14 січня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг. Депутати розглянули питання, що планується включити до порядку денного чергової сесії.

Детально зупинилися на звітах про надходження та використання коштів бюджету міської об’єднаної територіальної громади на виконання заходів програм: “Енергоефективність та енергозбереження на об’єктах комунальної власності Пирятинської міської ОТГ”, “Розвиток вуличного освітлення”, “Покращення благоустрою міської ОТГ”, “Питна вода”, “Диспетчеризація ліфтів багатоквартирних житлових будинків м.Пирятин” та інших, йдеться на сайті Пирятинської ОТГ.

Крім того, депутати розглянули проєкт рішення щодо затвердження Програми “Питна вода Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади” на 2020 рік. Заходами програми передбачено будівництво артезіанської свердловини у місті Пирятин, забезпечення засобами комерційного обліку води багатоквартирних будинків населених пунктів Пирятинської ОТГ, придбання матеріалів для заміни лінії в селі Калинів Міст. Комісія рекомендувала винести Програму на розгляд бюджетної комісії та затвердження сесії міської ради.

Начальник юридичного відділу виконкому міської ради Руслан Соловйов презентував проєкт рішення про наглядові ради комунальних підприємств Пирятинської міської ради. Ознайомив з критеріями обов’язковості утворення наглядової ради та порядком утворення, організації діяльності та ліквідації наглядової ради.

У цілому депутати розглянули 18 питань порядку денного.

Перейти до вмісту