Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці розпочалися благодійні Новорічні ранки

У Кременчуці розпочалися благодійні Новорічні ранки

Такі святково-розважальні програми традиційно проводяться в Міському палаці культури для дітей, які потребують особливої уваги та підтримки. Цього року близько 6 тисяч кременчуцьких дітей пільгових категорій відвідають шоу-програму «Новорічний детектив» і святкову дискотеку, а також отримають безкоштовні Новорічні подарунки. Триватимуть благодійні Новорічні ранки із 2 по 4 січня включно.

Міський голова Кременчука Віталій Малецький привітав учасників благодійного ранку з прийдешнім Новим роком. Він побажав усім глядачам Новорічної вистави, щоб казка, яку на святковій сцені гратимуть артисти Міського палацу культури, була завжди.

“Віталій Малецький подякував організаторам міських Новорічних заходів за їх нелегку та таку потрібну працю, яка приносить кременчужанам радість, віру в добро та бажання щоденно роботи корисні справи. Він висловив надію, що наступний 2021 рік кременчуцька громада зустріне в кращому місті в Україні – місті Кременчуці”, – зазначають у Кременчуцькій міськраді.

Нагадаємо, в Міському палаці культури Новорічні вистави проходитимуть до 5 січня 2020 року. Шоу-програму «Новорічний детектив» артисти палацу показують тричі на день о 10.00, 12.30 та 15.00 год.

Сюжет вистави з незвичайними пригодами героїв буде цікавим глядачам незалежно від їх віку. Тому завітати до казкового новоріччя можуть всі бажаючі, які стануть свідками неймовірних Новорічних пригод, феєричних розкриттів злочинів і перемоги добра над злом.

Придбати квитки на виставу «Новорічний детектив» можна в касі Міського палацу культури. Довідки за телефоном: (05366) 3-61-05, 097 445 57 99.

Коротко про головне у виставі – на шляху до веселої зустрічі Нового року на сцені з`являється Містер Кіт, який має бажання отримати владу над часом та змінити навколишній світ на свій манер. Щоб протистояти витівкам шкідника необхідно мати особливі здібності та навички детектива. Тому за розкриття цієї справи береться відомий на весь світ Шерлок Холмс. Кмітливість, почуття гумору, згуртованість, готовність до незвичайних пригод допомагають героям шоу пройти всі казкові випробування та весело зустріти Новий рік.

Перейти до вмісту