Ви тут:
децентралізація Екологія Полтавщина Суспільство 

На території Щербанівської ОТГ сміттєпереробного заводу не буде, – Ігор Процик

На території Щербанівської ОТГ сміттєпереробного заводу не буде, – Ігор Процик

15 січня у приміщенні Районного будинку культури відбулось засідання круглого столу стосовно будівництва  сміттєпереробного заводу на території нашої громади.

На зустріч завітали представники Полтавської ОДА, помічник народного депутата Андрія Бобляха, очільник та депутати Щербанівської сільської ради та небайдужі мешканці громади, повідомляють на сайті громади.

“Позиція сільської ради щодо будівництва сміттєпереробного заводу на території громади – категоричне НІ. Усі рішення прийматимуться лише після громадських обговорень та винесення питання на сесію”, – наголосив голова Щербанівської ОТГ Ігор Процик.

На підтвердження своїх слів очільник громади показав присутнім офіційне звернення до Департаменту будівництва, містобудування й архітектури та житлово-комунального господарства Полтавської ОДА. Де вказано, що рішення можливе тільки після громадських обговорень.

Таку ж позицію має більшість жителів ОТГ та депутатів сільської ради. Представники Полтавської ОДА та помічник народного депутата Іван Ксенжук запевнили занепокоєних мешканців, що без згоди громади ніякого будівництва сміттєпереробного заводу не відбудеться.

Перейти до вмісту