Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

На Полтавщині пройшов захід з популяризації зимових видів спорту «Олімпійське лелеченя»

На Полтавщині пройшов захід з популяризації зимових видів спорту «Олімпійське лелеченя»

У Сорочиному Яру села Петрівка (Диканський р-н), що на Полтавщині, відбувся традиційний відкритий спортивно-масовий захід з популяризації зимових видів спорту для дітей – «Олімпійське лелеченя», участь у якому взяли команди з Полтавської та Херсонської областей.

Як розповіли у НОК України, учасники змагань вели боротьбу у слаломі-гіганті. Переважна їх більшість сьогодні вперше стала на лижі, то ж, перш ніж їхати на час, юні спортсмени провели навчання з інструкторами. Також із великим задоволенням діти брали участь у конкурсі малюнків та активно відповідали на запитання олімпійської вікторини.

Серед почесних гостей заходу: виконавчий директор відділення НОК України у місті Горішні Плавні Микола Шишліков, відповідальний секретар НОК України в Полтавській області Олена Кучеренко, керівник обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»  Людмила Калаптуровська та призер чемпіонату світу й Європи з кульової стрільби Владислав Григоренко
У загальнокомандному заліку перемогу здобула команда Вовчицької загальноосвітньої школи.
Переможці та призери отримали кубки, медалі, дипломи, подарунки від Г/Б «СорочинЯР» та сувеніри від відділення Національного олімпійського комітету України.

Фото – НОК України.

Перейти до вмісту