Ви тут:
Суспільство 

Мрія фотографів за великі гроші: Сanon представив новий флагманський фотоапарат

Мрія фотографів за великі гроші: Сanon представив новий фотоапарат

1DX Mark III може записувати відео у 5.5К та фотографувати зі швидкістю 20 кадрів за секунду.

Як повідомляє Engadget, компанія Canon підготувала до випуску свою нову флагманську цифрову дзеркальну камеру EOS 1DX Mark III.

Компанія Canon підготувала до випуску свою нову флагманську цифрову дзеркальну камеру EOS 1DX Mark III.


Пристрій одержав новий повнокадровий 20,1-мегапіксельний сенсор, систему автоматичного фокусування Canon Dual Pixel та процесор обробки зображень Digic X (продуктивність в 3,1 рази вище в порівнянні з двома чіпами Digic 6+ в 1DX Mark II). У сенсорі використовується новий низькочастотний фільтр, який в меншій мірі згладжує зображення і дозволяє отримати більше деталізоване зображення в порівнянні з попередньою моделлю. Сенсор також відрізняється підвищеною швидкістю зчитування даних, що дозволило збільшити швидкість серійної зйомки. Система автофокусування включає 191 точку фокусування, з них 155 є хрестоподібними.

Камера Canon 1DX Mark III дозволяє змінювати світлочутливість в діапазоні ISO 100-102400 (ISO 50-819200 в розширеному режимі).

У новинці також доступні порт USB 3.1 Gen 2, модулі бездротового зв’язку WiFi і Bluetooth, модуль GPS, роз’єми для підключення навушників і мікрофону. Маса пристрою становить 1440 г. Корпус забезпечує захист від пилу, вологи і ударів.

Камера Canon EOS 1DX Mark III надійде в продаж у лютому за ціною $ 6500.

Перейти до вмісту