Ви тут:
Спорт Суспільство 

Хокей: як потрапити до юніорської збірної України

Хокей: як потрапити до юніорської збірної України

Фахівцями комітету дитячо-юнацького хокею Федерації хокею було прийнято рішення щодо проведення національного відбору серед гравців 2006 року народження одночасно з відбором до збірної команди України U15.

Як розповіли у Федерації хокею України, саме тому у Харкові з 29 лютого по 1 березня на льодовій арені «Салтівський лід» відбудеться два національних відбори.

Правила участі залишаються незмінними. Незалежно від місця проживання, хокейної школи, індивідуальних чи командних здобутків кожен гравець цієї вікової групи має шанс потрапити до складу збірної команди країни U14 та взяти участь у міжнародних турнірах з хокею за підсумками сезону 2019-2020 років. Для цього необхідно всього лише заповнити відповідну анкету та виконати умови участі у відборі.

У програмі відбору передбачені модельні тренувальні заняття, сучасне тестування навичок спортсменів, а також стикові поєдинки.

Артем Гніденко, Шаміль Рамазанов, Вадим Селіверстов, Ігор Безхлібний та Олександр Івлєв увійшли до тренерського штабу національного відбору серед гравців 2006 року народження.

Традиційно після заходу буде створено сезонний рейтинг спортсменів 2006 року народження залежно від їх ігрових амплуа та визначено склад команди U14 та її найближчий резерв, яких буде запрошено для участі в міжнародних турнірах по завершенні спортивного сезону 2019-2020 років.

Умови для участі у заході наступні:

– любити хокей та прагнути розвиватися і бути найкращим;

– бути громадянином України;

– заповнити заявку за посиланням

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJfO0D_iflPeztoR8C6KhjlKVB5Gf3ZdhwOIP7d7PUDlAQMQ/viewform

Перейти до вмісту