Ви тут:
Анонс Культура Суспільство 

Фестиваль на зеленiй енергii: на Underhill кожен може посадити своє iменне дерево

Фестиваль на зеленiй енергii: на Underhill кожен може посадити своє iменне дерево

UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL — свято музики, де танцюють вдень і вночі, де пісні лунають прямо посеред мальовничої місцевості Івано-Франківщини.

Для поціновувачів природи та еко-френдлі людей пропонуватиметься участь в екологічній ініціативі, а саме — посадити фруктове дерево. Важливо те, що воно буде іменним і з сертифікатом на володіння. Прояв небайдужості до проблем природи на фоні розваг та пізнання музики – це все про Underhill!

Вже другий рік поспіль проект, що зміг завоювати серця як українців, так і європейців, наповнить серця кожного відвідувача різножанровістю та різноманіттям виступів.

3 26 по 29 червня 2020 року в селі Підгір’я наживо звучатиме сучасна електронна та поп-музика. Три сцени фестивалю працюватимуть цілодобово: кожен зможе обрати для себе, що слухати та коли відриватися!

Минулого року фестиваль проживав свій дебют, результат якого важко переоцінити. Його гостями стало 30 тисяч відвідувачів, з яких півтисяча — це іноземці. До того ж, на сцені дали свій концерт не лише вітчизняні виконавці, але й відомі співаки та діджеї з Європи.

В 2020 році планується лайнап не менш крутий та цікавий. Поступово організатори розкривають свої секрети, декілька з них вже можна дізнатися. Першим хедлайнером фестивалю стане MONATIK! Цей драйвовий мультиартист зміг підкорити всю Україну своїм талантом, а найголовніше – продовжує підкорювати світ своєю творчістю.


Хедлайнером першого вечора оголосили Alina Pash! Українська реперка вражає своєю завзятістю та нестандартною музикою. Починаючи свій шлях кар’єрною драбиною, Аліна Паш працювала з Іриною Білик, гуртом “СКАЙ”, стала фіналісткою шоу “X-фактор”. Тепер же її талантом захоплюються тисячі фанатів. У цьому ви зможете переконатися на Underhill вже 26 червня 2020 року!

27 червня на фестивалі буде вибух емоцій і танців, адже на одній сцені виступлять найкращі за версією М1 Music Awards співак України – MONATIK, співачка України – NK та музичний гурт України – «Время и Стекло».

Тікатимемо від буденності разом з новим хедлайнером фестивалю «Время и Стекло» в 2020 році! Музика гурту звучить на найвідоміших радіостанціях, а кліпи досягають міжнародного масштабу та набирають мільйони переглядів на YouTube.

Underhill — місце, де не тільки танцюють вдень і вночі, а й осередок відпочинку, корисного дозвілля та музичного міжкультурного обміну!

Перейти до вмісту