Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Екзотичний футбол: екс-гравець “Ворскли” виступатиме у Індонезії

Екзотичний футбол: екс-гравець “Ворскли” виступатиме у Індонезії

Євген Будник обрав для себе екзотичний етап кар’єри.

Як повідомляє sport.ua, український форвард Євген Будник підписав контракт з клубом «Персіта» з міста Тангеранг, Індонезія.

Форвард восени 2019 року виступав за команду «Урарту» з Вірменії. Він забив 4 голи в 9 матчах.

Будник за свою кар’єру грав також за клуби: «Арсенал» Харків, «Металіст» Харків, «Ворскла» Полтава, «Слован» Ліберец, «Сталь» Дніпродзержинськ, «Динамо» Мінськ, «Капфенберг» Австрія, «Платаніас» Греція, «Ламія» Греція та «Левадія» Естонія.

У чемпіонаті Індонезії виступає ще один українець. Нападник Євген Бохашвілі грає за ПСС «Слеман».
У січні 2012 року він був відданий в оренду до кінця сезону в «Ворсклу», за яку зіграв у семи матчах. Після завершення оренди полтавська команда повністю викупила трансфер футболіста. Поки «Ворсклу» очолював Сергій Свистун, то Буднік був одним з основних гравців команди та забив вісім м’ячів за сезон. Проте після приходу нового тренера Василя Сачка Буднік став рідко виходити на поле і захотів щось поміняти.

У січні 2014 року був відданий в оренду до кінця року в чеський «Слован», де до кінця сезону зіграв в 11 матчах чемпіонату, після чого перестав залучатися до матчів основи, проте залишився в команді до кінця року. Також в «Словані» грав інший українець — Сергій Рибалка.

На початку 2015 року повернувся у «Ворсклу», проте знову прибитись до основи не зумів, зігравши до кінця сезону лише в двох матчах чемпіонату.

Перейти до вмісту