Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Департамент економрозвитку Полтавської ОДА може очолити Іщенко

Департамент економрозвитку Полтавської ОДА може очолити Іщенко

Департамент економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської облдержадміністрації може очолити Олексій Іщенко. Про це ОКІА “Новини Полтавщини” стало відомо з власних джерел.

Олексій Іщенко має три вищі освіти: закінчив Івано-Франківський державний технічний університет нафти і газу, Національний авіаційний університет (магістр права) та Київський національний университет будівництва і архітектури. Йому 43 роки. Був технічним директором групи компаній, працював у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, був начальником інноваційного технічного підрозділу сервісної філії ПАТ «Укргазвидобування», виконував обов’язки головного механіка філії дочірнього підприємства НАК «Нафтогаз України» та працював начальником технічних підрозділів дочірнього підприємства НАК «Нафтогаз України».

Нагадаємо, до 8 січня 2020 року Депатрамент економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської облдержадміністрації очолювала Інна Іщенко. З посади вона пішла через припинення трудового договору за згодою сторін.

Перейти до вмісту