Ви тут:
Спорт Суспільство 

АПЛ: “Ліверпуль” переміг “Манчестер Юнайтед” та встановив новий рекорд

АПЛ: “Ліверпуль” переміг “Манчестер Юнайтед” та встановив новий рекорд

Команда Юргена Клопа перемогла у 21 матчі з 22 можливих.

Як повідомляє sport.ua, у головному матчі туру “Юнайтед” дуже здорово виглядав у стартові хвилини поєдинку, часом змушуючи суперника впритул притиснутися до власних володінь, проте до удару по воротах колектив Сульшера справу так і не довів, після чого допустив безглузду помилку при розіграші стандартного положення на своїй половині поля. Хтось повинен був утримувати габаритного Ван Дейка при подачі з кутового на правому фланзі атаки господарів, і цією людиною вже точно не мав ставати Вільямс. Центральний захисник колективу Клоппа просто зім’яв свого ситуативного опонента, а Гарі Магуайр, який і повинен був закривати Ван Дейка, навіть не встиг зреагувати на цей епізод. У підсумку, Вірджіл розстріляв ударом головою ворота де Хеа з дуже близької дистанції — 1:0.

Подвоїли перевагу ліверпульці вже на останніх секундах зустрічі. Гольовий пас від Аліссона вийшов з виносу м’яча зі штрафної, після чого Салах втік на побачення з де Хеа, і спокійно пробив в простір між ніг Давиду, який хотів підключитися до розіграшу стандарту біля воріт суперників миттю раніше — 2:0.

«Ліверпуль» перевершив досягнення «Манчестер Сіті» сезону 2018/19 і «Баварії» сезону 2013/14, які в 22-х матчах здобули 20 перемог і двічі зіграли внічию.

«Ліверпуль» очолює турнірну таблицю АПЛ, випереджаючи чинних чемпіонів, «Манчестер Сіті», на 16 очок.

Перейти до вмісту