Ви тут:
Суспільство Україна 

З 27 грудня в Україні температура знижуватиметься, а новорічна ніч буде теплою

З 27 грудня в Україні температура знижуватиметься, а новорічна ніч буде теплою

З 27-28 грудня в Україні температура буде знижуватись до 3 градусів тепла – 4 градусів морозу. Відповідно, опади з дощу перейдуть у мокрий сніг.

Втім, новорічна ніч з 31 грудня на 1 січня буде теплою. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила синоптик Наталка Діденко.

“З п’ятниці в Україні почне холоднішати, з 31 грудня 2019 року-1 січня 2020 року – знову теплішати. Тому в цей період треба встигнути вигуляти зимовий одяг, сфотографуватися на фоні снігу та забути в примірочній одну теплу рукавичку.З 27-28 грудня, у п’ятницю-суботу, у більшості областей України температура повітря знизиться до 3 градусів тепла – 4 градусів морозу. Відповідно, опади із дощу перейдуть у мокрий сніг. Плюс – на дорогах снігова каша, ожеледиця та подекуди налипання мокрого снігу. Між іншим, подібна погода вже розпочалася в навколокарпатських районах і найближчими днями пошириться на всю Західну Україну. А потім вже й на більшість областей України. Схід довго триматиметься, але до кінця тижня й туди циклон принесе опади”, – йдеться у дописі.

Перейти до вмісту