Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Євгена Грекова офіційно призначили заступником голови Полтавської ОДА

Євгена Грекова офіційно призначили заступником голови Полтавської ОДА

19 грудня Євген Анатолійович Греков офіційно приступив до виконання обов’язків на посаді заступника Полтавської обласної державної адміністрації. Відповідне розпорядження про призначення голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов підписав 18 грудня 2019 року.

Євген Греков буде відповідати за юридичний напрямок роботи Полтавської облдержадміністрації, АПК, енергетику та захист довкілля, цивільний захист.

Про це повідомили в пресслужбі Полтавської ОДА.

“Євген Греков пройшов спеціальну перевірку стосовно осіб, які претендують на зайняття посад, які передбачають відповідального та особливо відповідального становища, та посад із підвищеним корупційним ризиком. Кандидатуру Грекова на зайняття відповідної посади погодили в Офісі Президента України та в Кабінеті Міністрів України”, – йдеться у повідомленні.

Згідно з декларацією, Євген Греков зареєстрований у Кременчуці, а фактично проживає у Полтаві. Працював суддею у Полтавському апеляційному суді. Він – суддя суду загальної юрисдикції та суддя Конституційного Суду України. Також є членом ГО Всеукраїнська громадська організація “Асоціація правників України”та ГО ПЕРВИННА ПРОФСПІЛКОВА ОРГАНІЗАЦІЯ НАЦІОНАЛЬНОГО ЮРИДИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ЯРОСЛАВА МУДРОГО. У власності Євгена Грекова є житловий будинок та земельна ділянку у Кременчуці, а також квартира в Полтаві. Він одружений, має двох синів.

Перейти до вмісту