Ви тут:
Суспільство Україна 

Вбивство Шеремета: підозрюваних троє, а не п’ятеро, – МВС

Вбивство Шеремета: підозрюваних троє, а не п’ятеро, – МВС

У справі про вбивство журналіста Павла Шеремета підозра оголошена тільки трьом з п’ятьох осіб

Про це в коментарі LIGA.net  сказав речник МВС Артем Шевченко, пише Еспресо

Речник МВС повідомив, що у справі Шеремета підозри по ст. 115 КК оголошені трьом – Дугарь, Кузьменко та Антоненко. Подружжя Грищенко, за його словами, проходять по іншій справі – як підозрювані в організації замаху на бізнесмена в Косово Івано-Франківської обл.

“Але, безумовно, вони будуть перевірятися і на це (причетність до вбивства Шеремета, – ред.), Але поки у них підозру по іншому епізоду”, – сказав Шевченко.

За його словами, у подружжя Грищенко взагалі немає процесуального статусу в цій справі, але “до них є оперативний інтерес і, можливо, їх статус в цій справі зміниться”.

Нагадаємо, сьогодні на брифінгу заступник глави Національної поліції Євген Коваль назвав групу людей, яка за їх версією, підозрюється у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

“Проведеними слідчо-розшуковими заходами і подальшим документуванням членів групи вдається чітко відокремити тих осіб, які об’єктивно підозрюються нами у виконанні вбивства Павла Шеремета. Це – Яна Дугарь, Юлія Кузьменко, (Андрій) Антоненко та подружжя Грищенків”, – заявив він.

Перейти до вмісту