Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Миргороді волонтерам ММГО «Захист тварин» придбали амуніцію для відлову безпритульних тварин

У Миргороді волонтерам ММГО «Захист тварин» придбали амуніцію для відлову безпритульних тварин

У рамках Програми «Місто активних громадян» для Миргородської міськрайонної громадської організації «Захист тварин» придбали амуніцію для відлову безпритульних тварин. Зокрема, закупили два металевих підсаки, 10 намордників, 4 малі переноски для кішок та великий бокс для собак, а також – 10 повідків і 7 шлейок.

Про це повідомили у Миргородській міській раді.

До речі, ГО “Захист тварин” була створена у 2010 році громадською активісткою Фішер Мариною, а вже зараз організація налічує 8 активних учасників. Раніше волонтери, молоді дівчата з мінімум досвіду та амуніції,  своїми силами відловлювати безпритульних тварин, розформовувати собачі весілля, відловлювати, соціалізувати і прилаштовувати диких кошенят і цуценят. Також доставляли дорослих тварин для стерилізації до ветеринарної клініки.

Як зазначають в організації металеві підсаки вже активно випробували для вакцинації та вилову диких кішок і маленьких собак і навіть диких тварин, що завітали у місто: голова відділу ВЖКГ Залєський Олександр Васильович разом з директором Миргородської міської  лікарні ветеринарної медицини Ярмоленко Віталієм Михайловичем та волонтером ММГО «Захист тварин» Лукаш Елеонорою в центрі міста відловили, ізолювали, та випустили у природні місця проживання бобра.

 

Перейти до вмісту