Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Миргороді діти з особливими потребами змагалися з настільного тенісу та волейболу

У Миргороді діти з особливими потребами змагалися з настільного тенісу та волейболу

Напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю міським ЦФЗН «Спорт для всіх» проведені фізкультурно-оздоровчі заходи «Ти зможеш, якщо зміг я!» з настільного тенісу та волейболу для учнів Миргородської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату I-III ступенів. Популяризація рухової активності, фізичної культури і спорту серед дітей даної категорії є одним із пріоритетів в роботі центру.

У змаганнях з волейболу перше місце посіла команда 11 класу, друге – 12 класу, третіми стали дев’ятикласники. Серед учасників змагань з настільного тенісу у юнаків переможцем став Микола Мишин, другим – Тимур Дурдієв, бронза – у Олександра Андреєва. Перше місце серед дівчат виборола Сніжана Спектор, срібло – у Карини Гойової, бронза – у Марини Пилипенко.

Як повідомили в Миргородській міськраді, всі учасники заходу отримали солодкі призи (набори печива та соків), а переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалями ЦФЗН «Спорт для всіх».

Наступним фізкультурно-оздоровчим заходом для дітей цього навчального закладу стануть змагання зі спортивного туризму на базі міської станції туристів, які заплановані на 11 грудня цього року.

Працівники центру висловлюють вдячність директору школи-інтернату Похно Є.Є. , вчителю фізичного виховання Колодчуку Р.А. за сприяння у проведенні заходу та активну роботу у пропаганді здорового способу життя серед своїх вихованців.

Перейти до вмісту