Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці зарезервували дві земельні ділянки для учасників бойових дій

У Кременчуці зарезервували дві земельні ділянки для учасників бойових дій

На засіданні робочої групи з питання визначення порядку забезпечення земельними ділянками учасників бойових дій Кременчуцької міської ради повідомили, що в місті зарезервовано 2 земельні ділянки для виділення учасникам бойових дій.

Одна з ділянок розташована за адресою, вул. Антона Кирилова 30/24, інша – на перехресті вул. Кооперативної та Перший проїзд Макаренка, повідомили у Кременчуцькій міськраді.

У Кременчуці діє мароторій на землю, який було введено кілька років тому. Відповідно до цього рішення земельні ділянки в межах міста дозволяється виділяти лише учасникам бойових дій у тому числі учасникам АТО і ООС, а також членам сімей загиблих УБД.

За інформацією управління земельних ресурсів виконавчого комітету Кременчуцької міської ради, на сьогоднішній день зареєстровано 1118 звернень від вищевказаної категорії населення міста, які претендують на виділення землі. Із загальної кількості звернень, 1070 надійшло від громадян зі статусом учасника АТО, 38 – від громадян, які мають довідки про участь в АТО і 10 – від сімей загиблих учасників АТО.

Перейти до вмісту