Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Хорольському районі 27 людей отримають допомогу з місцевого бюджету

У Хорольському районі 27 людей отримають допомогу з місцевого бюджету

На черговому засіданні комісії з розгляду заяв щодо надання одноразової матеріальної допомоги громадянам, які опинились в складних життєвих обставинах, Хорольської РДА вирішили допомогти 27 особам.

З початку 2019 року до голови районної державної адміністрації та голови районної ради надійшло 156 заяв від громадян району щодо надання матеріальної допомоги. Заяви розглядаються колегіально профільною комісією, засідання якої проходять по мірі надходження заяв та коштів, виділених з районного бюджету на ці цілі.

Як повідомили у Хорольській РДА, за результатами розгляду заяв і поданих документів з початку поточного року комісією прийняті рішення про надання матеріальної допомоги 151 особі на загальну суму 340 тис. грн. Із них – 18 особам, що мають хворих дітей на загальну суму – 54 тис. грн. Також матеріальна допомога рішенням комісії надана двом учасникам АТО на загальну суму 15 тис. грн. на придбання житла.

Допомогу надали і багатодітній родині на придбання будинку (5 тис. грн) внаслідок втрати житла під час пожежі. Також комісія прийняла рішення про виділення матеріальної допомоги одній особі в сумі 2,2 тис. грн. на відновлення пошкодженого житла внаслідок негоди та одній особі на ремонт будинку після пожежі (1,9 тис. грн.).

Решту коштів рішенням комісії виділено на лікування та реабілітацію хворих з різною патологією.

Перейти до вмісту