Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

У Горішніх Плавнях відкрили навчально-практичний центр з професії слюсаря

У Горішніх Плавнях відкрили навчально-практичний центр з професії слюсаря

На базі Вищого професійного гірничо-будівельного училища (м. Горішні Плавні) розпочав роботу навчально-практичний центр, у якому пройдуть практику та стажування майбутні кваліфіковані робітники, майстри виробничого навчання і викладачі закладів професійно-технічної освіти з професій слюсарного напряму.

На відкриття Центру завітали співробітники Департаменту освіти і науки облдержадміністрації та його директор Олена Харченко, працівники навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Полтавській області, ПАТ «Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат», ТОВ «Єристівський гірничо-збагачувальний комбінат», ТОВ «Феррострой», секретар Горішньоплавнівської міської ради Сергій Дорота, начальник відділу освіти Горішньоплавнівської міської ради Лілія Щербина, повідомляють у Департаменті освіти і науки Полтавської ОДА.

За рахунок коштів державного бюджету (266 тисяч гривень), коштів роботодавців – замовників робітничих кадрів та спеціального фонду Вищого професійного гірничо-будівельного училища (понад 800 тисяч гривень) створено 3 майстерні, придбано дороговартісне високотехнологічне обладнання, 11 наборів слюсарних інструментів.

До завершення цього року на Полтавщині запрацює ще один навчально-практичний центр з професій електротехнічного напряму.

Перейти до вмісту