Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У День Святого Миколая діти з Решетилівщини отримали в подарунок поїздку до Львова

У День Святого Миколая діти з Решетилівщини отримали в подарунок поїздку до Львова

40 дітей з Решетилівського району День Святого Миколая проведуть у передріздвяному Львові. Поїздку їм подарували голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький та голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов.

“Щороку проводжу подібну акцію до Дня Святого Миколая. Київ, Харків, Полтава, Дніпро – це географія подорожей юних решетилівців. Дякую голові ОДА Олег Синєгубов, цього року ми разом проводимо цей благодійний захід. Діткам побажали гарної дороги та приємних вражень від подорожі! Як завжди не за бюджетні кошти”, – розповів Олександр Біленький.

У рамках екскурсійного туру “Львів за день” для школярів запланували автобусну та пішохідну екскурсію містом. Вони оглянуть історичну частину Львова (Собор Святого Юра, Високий Замок, Личаківський цвинтар), ансамбль площі Ринок (45 будівель пам’яток архітектури); Вірменський квартал (ансамбль Вірменського собору,будинок “Пори року”, культурно-мистецьке об’єднання “Дзига”, кав’ярня-паб “Гасова Лямпа”). Закінчується екскурсія знайомством з будівлею, що є гордістю міста – Львівською Оперою.

 

Перейти до вмісту