Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Цьогоріч понад 5 тисяч юнаків приписали до призовних дільниць, з них понад 4 тисячі визнали придатними до проходження військової служби

Цьогоріч понад 5 тисяч юнаків приписали до призовних дільниць, з них понад 4 тисячі визнали придатними до проходження військової служби

17 грудня, в приміщенні Полтавського обласного військового комісаріату провели підведення підсумків за 2019 рік під головуванням військового комісара Полтавського ОВК.

Підсумком для військових комісаріатів Полтавщини стали показники такі як: понад 5 тисяч юнаків приписано до призовних дільниць, з них понад 4 тисячі визнано придатними до проходження військової служби., повідомляють у прес-службі Полтавського ОВК.

Близько півтори тисячі юнаків направлені для проходження строкової служби. Понад тисячу мешканців області уклали контракт зі Збройними силами України.

До 1000 військовозобов’язаних опереативного резерву призвано протягом року на навчальні збори, для проведення “Єдиних стрілецьких днів” та на навчальні збори з підрозділами територіальної оборони, з них понад 100 чоловік уклали контракт на військову службу в резерві.

Понад 200 юнаків направлені до вищих військових навчальних закладів та військових коледжів сержантського складу.

Військовий комісар Полтавського ОВК завдання зазначив, що кількісні показники не повинні переважати над якісними. Також нагадав, що попри сьогоднішній захід рік ще не закінчився і попереду ще багато роботи, яку потрібно завершити у цьому році. На завершення військовий комісар поставив завдання та визначив пріорітети на наступний рік.

Військові комісаріати, які за результатами діяльності протягом 2019-го року показали найкращі результати, отримали нагороди – перехідні кубки.

Перейти до вмісту